Blog

 

 

 • Kom snel bij Voetmove .De ontwikkeling van Voetmove gaat verder. Afspraak 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. Bel maar even.

  Voetmove pedicure is weer gestart met haar behandelingen. Heeft nieuwe certificaten verworven tijdens de lockdowns . Afwijkingen aan de voeten komen weer aan bod. Er worden oplossingen gevonden voor uw pijnlijke voeten. Signalering van feiten die uw voeten kunnen overkomen en natuurlijke het pedicure onderhoud is belangrijk om je voeten goed en gezond te houden…. Read more »

  Lees het bericht >
 • Nagelstyling mooi van Voetmove. Afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. Bel maar even.

  Voetmove pedicure volgt weer nagelstyling omdat er weer een nieuw product is. Nagels lakken kan ook bij deze medische pedicure dat vind ze erg leuk. Natuurlijk let ze goed op de kwaliteit van de nagels omdat deze kunnen verzwakken en dat kan voorkomen worden. De kleur die je uitkiest omdat jij dat mooi vindt is… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voetverzorging, ortheses en nagelbeugels bij Voetmove. Afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. Bel maar even.

  Voetproblemen zijn er vele. En het worden er niet minder maar steeds meer.  De verzorging van je voeten is toch belangrijker dan je denkt  en is ook omvangrijker geworden omdat er  geen goede oplossingen aangedragen worden.  Voeten zijn ook dagelijks in de weer  en de veranderingen  die nodig zijn om de verbeteringen aan te brengen… Read more »

  Lees het bericht >
 • De ontwikkeling van Voetmove stopt niet. Zorgt samen met (U) jou voor het beste resultaat. Afspraak 9.00 tot 21.00 uur ook in weekend.

  1. Begrip voor de situatie van je voeten en wat mogelijk is wordt door deze pedicure  aan je voorgesteld. Dit is voor iedere voet anders dus er is geen standaard methode voor het verzorgen van je voeten.  2. Maak gebruik van het seizoen, de lente en de zomer zijn ideaal voor je voeten na een… Read more »

  Lees het bericht >
 • Super kom bij Voetmove. Zorg voor fysieke fitheid. Afspraak van 9.00 tot 21.00 uur ook in weekend. Bel maar even.

  1.Professionaliteit kom je hier tegen en tegelijkertijd goede voetverzorging waar u iets aan heeft. Alle mogelijkheden die voor jouw voeten belangrijk zijn en waarmee je vooruitgang boekt. De voeten voelen weer schoon en goed verzorgd. De  voetverzorging is belangrijk voor het hele lichaam. Een gezonde levensstijl begint bij je voeten en het draagt bij aan… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voetmove, moderne en niet negatieve behandelmethoden, en bezoekt congres. Op afspraak 9 tot 21uur ook in weekend. Bel even.

  1. Up to date is voetmove pedicure. De behandelingen van Voetmove zijn uitstekend. Negatieve punten zijn er niet. Altijd correct tegen haar klanten en is heel erg blij je te mogen ontvangen, zoals je ook zelf weer blij vertrekt met een verbetering voor je voeten. Voeten zijn erg  belangrijk, ze dragen een enorm gewicht, namelijk… Read more »

  Lees het bericht >
 • Wow Voetmove pedicure, Blijf Jong, Goed verzorgd, geweldig. Op afspraak 9 tot 21 uur ook in weekend. Bel even.

  1. Deze pedicure heeft haar zaken goed voor elkaar. De registratie in registers is meer dan voldoende. De interesse in haar vak blijkt uit alles wat zij doet. Deze pedicure gaat beslist verder als jij al naar huis toe bent. Ben je al een keer geweest kom nog een keer terug omdat het eigenlijk een… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voetmove is De pedicure en uw zoektocht naar voetverzorging eindigt hier. Altijd voor u bezig. Op afspraak 9 tot 21 uur ook in weekend.

  1.  De Voetmove pedicure heeft net zoveel kennis als de podotherapeut en kan u heel goed helpen. Wanneer de medisch pedicure u niet kan helpen zegt zij dat ook en als het beter is verwijst zij u door naar een andere collega en dat gebeurt alleen met het invullen van een voetonderzoek op papier en… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voetmove geniet van een voetbehandeling. Makkelijk voor u. Eindelijk herstart. Op afspraak 9 tot 21 uur ook in weekend.

  1. Blij u weer te mogen ontvangen in de praktijkruimte en weer bij u op bezoek te komen. De pedicure is veilig met mondmasker en spatscherm. Als u niet ziek bent of verkouden dan is het veilig. Dank u wel voor de gestuurde videobeelden om  de pedicure vrolijk te houden dat heeft mij heel goed… Read more »

  Lees het bericht >
 • Geen twijfel:Vraag Voetmove naar alle mogelijkheden / u tevreden met een top behandeling.

  Op afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. 1.  Het beste resultaat bereikt de Voetmove pedicure op aanwijzing van jouw pijnklachten. Geen twijfel mogelijk deze pedicure kan u met foto materiaal laten zien of de juiste behandeling is uitgevoerd. De producten die zij uitkiest zijn het veiligste voor je huid en je… Read more »

  Lees het bericht >
 • Blij, oneindig alles voor voeten/nagels bij Voetmove. Positieve vooruitgang.

  Op afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. 1. Met jouw medewerking en de  meer dan verstandige medische pedicure Voetmove krijg je het beste resultaat maar je voeten kun je blijven verzorgen met zo minimaal mogelijke middelen. Immers je bent met schone voeten geboren dus waar komen de ongemakken vandaan en wat… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voetkennis bij Voetmove, gezond en goed.

  Op afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. 1. Gezonde schone voeten zonder pijn, mogelijk ook met mooie nagels . Het verzorgen van je voeten is bij een ieder anders en het moet een gewoonte worden. Een goede gewoonte omdat je een aantal dingen kunt voorkomen zoals een zeer droge huid. Kennis… Read more »

  Lees het bericht >
 • Sterk in aandacht/ontwikkeling bij Voetmove.

  Op afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. 1. Deze vooral lieve oplettende pedicure denkt aan je voeten en alle verbeteringen die eventueel te bereiken zijn door de behandelingen van Voetmove pedicure. Deze pedicure spant zich in  om alles te bedenken wat voordeel voor je kan opleveren in het alledaagse bezig zijn… Read more »

  Lees het bericht >
 • Merk je wel wat je voet nodig heeft, naar Voetmove.

  Op afspraak 9.00 tot 21.00 uur ook in weekend. www.Voetmove.nl. 1. Dagelijks ziet de pedicure voeten. Er worden door jezelf veel pogingen gedaan om je voeten te onderhouden,dat is dus alleen maar aan te bevelen, maar er zijn weinig mensen die het echt goed doen. Het helpt niet hoor je dan maar dan doe je… Read more »

  Lees het bericht >
 • Duurzaamheid voetverzorging Voetmove.

  Op Afspraak van 9.00 tot 21.00 uur ook in weekend. 1. De verzorging van je voeten betekent ook het voorkomen van veel kwaaltjes aan je voeten. Je kunt bijvoorbeeld met een eenvoudige voetenzalf zorgen dat je voeten in goede conditie blijven. Een voetenparfum zorgt voor frisse voeten, de huid van je voeten blijft goed. Omdat… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voetmove. Kennis over jouw voeten, hoe te doen.

  Op afspraak van 9.00  tot  21.00 uur ook in weekend. Leer je voeten kennen door een pedicure afspraak te maken met Voetmove. Deze  Pedicure verzorgt je voeten en door samenwerking  verbeteren je voeten en voelen ze heerlijk verzorgd .  Ontspannen en gezellig.  Voetmove pedicure is discreet  . Het gaat alleen over jouw voeten en wat… Read more »

  Lees het bericht >
 • Bellen mag altijd. Fijn contact bij Voetmove Pedicure voor alle voeten.

  Afspraak maken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1.  Geweldig een voetbehandeling door Voetmove pedicure altijd voor je klaar staan en het beste te kunnen vinden voor je voeten. Vraag de pedicure naar de vele mogelijkheden om voor verbetering te zorgen . Mensen die hun voeten belangrijk vinden en een betere… Read more »

  Lees het bericht >
 • Pijnloos, verwennend en zacht bij Voetmove. Antipathie is er niet.

  1. Een ontspannen behandeling , empathie en gezellig en leerzaam  voor het aanwennen van voetverzorging, zodat  ook u heerlijke voetjes krijgt waar je meer dan tevreden mee kunt zijn.  Antipathie  wordt niet gewaardeerd. Een frisse crème past daarbij en houd de huid schoon en zacht. 2. Tip: Koopt u niet de verkeerde zolen, bij het… Read more »

  Lees het bericht >
 • Hoera naar Voetmove, wat vind je er wel van? Top voor alle voeten.

  Afspraak maken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. • Altijd eerst naar Voetmove pedicure praktijk en komt ook bij je aan huis voor het allernieuwste op het terrein van voetverzorging en gediplomeerd volgens de regels, voert haar werkzaamheden ook zo uit en de hygiëne zoals het hoort wordt toegepast. Dus alles… Read more »

  Lees het bericht >
 • Inspiratie voetverzorging: naar Voetmove. Interesse en vakkennis van de pedicure zelf.

  Afspraak maken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. 1. Orthopedisch schoenfabrikant bezocht .Het was een leerzame ervaring, veel geleerd over de afwikkeling van de voet . Podo therapeuten doen veel hetzelfde als medisch pedicures. Toch nog veel feiten waargenomen waar toch meer aandacht aan moet worden geschonken om dat een voet constant… Read more »

  Lees het bericht >
 • De 5 sterrenbehandeling voor alle voeten: naar Voetmove.

  Afspraak maken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. 1. Je voeten lopen op wolkjes , lekker zacht en beweeglijk en een heerlijk gevoel nadien. Je voeten zijn nog belangrijker dan gezichtsverzorging immers je voeten moeten droog blijven, ook je tenen moeten droog, kurkdroog, liefst zo droog als het föhnen van je haren…. Read more »

  Lees het bericht >
 • Idee: Taboe weg elke week naar Voetmove voor alle leeftijden dus niet vergeten en kom

  Afspraak van 9.00 uur t/m 21.00 uur ook in het weekend 1. Voeten worden dagelijks verzorgd net als gezichtsverzorging. Waarom wel tanden gepoetst en tandpasta gekocht voor witte tanden maar voeten niet verzorgen. Voeten worden in schoenen gewrongen en de hele dag op lopen helemaal verdrukt in de schoenen en je krijgt hier een pijntje… Read more »

  Lees het bericht >
 • Waardevol: Welzijnsgevoel voeten bij Voetmove voor alle leeftijden

  Afspraak van 9.00 uur t/m 21.00 uur ook in het weekend 1. Het bewegen van de voeten geeft je een prima gevoel van welzijn. Natuurlijk altijd ook als de voeten schoon zijn maar daar zorgt de pedicure voor. Zelf mag je de voeten afspoelen met water, zeep is niet goed voor je voeten en je… Read more »

  Lees het bericht >
 • Idee: geef iemand een pedicurebehandeling als sinterklaascadeau bij Voetmove

  Afspraak van 9.00 t/m 21.00 uur ook in het weekend. 1. Je interesse gaat natuurlijk uit naar je voeten. Je belast je voeten van het moment waarop je opstaat de hele dag lang. Je voelt ook je voeten in je schoenen en wees eerlijk in elke schoen voel je wel een ander drukplekje wat na… Read more »

  Lees het bericht >
 • Je voeten in het najaar naar Voetmove

  Afspraak van 9.00 t/m 21.00 uur ook in het weekend. Kies je behandeltijd 1. Je interesse gaat uit naar frisse beweeglijke voeten in je schoenen zeker wanneer je je schoenen uit wilt doen na het dragen ervan zelfs al over een periode van ongeveer 8 uren, of nog langer. Je voeten worden warm in je… Read more »

  Lees het bericht >
 • Wakker worden voetverzorging Voetmove

  Afspraak van 9.00 t/m 21.00 uur ook in het weekend. Kies je behandeltijd 1. Voor bijna elke voet is het wel nodig deze te laten verzorgen door een pedicure die geregistreerd is, dat is Voetmove en je kunt ook meer te weten komen over voetverzorging en het waarom. Dat dit net zo belangrijk is als… Read more »

  Lees het bericht >
 • Realistisch en wakker bij Voetmove Pedicure

  Afspraak van 9.00 t/m 21.00 uur ook in weekend. Kies je behandeltijd. 1. Beleef het: Geniet van alle aandacht die Voetmove aan je voeten schenkt. Gezellig en vrijwel pijnloos. Je hebt interesse in voeten die elke schoen kan dragen wanneer je maar wilt. En voor elke gelegenheid is er ook een schoen te koop maar… Read more »

  Lees het bericht >
 • Betekenis Voetmove pedicure De Pedicure

  1. Beleef het: Voetmove betekent goed verzorgde schone voeten en nagels en alle aandacht aan de beweging van de voeten is belangrijk ook omdat je dat wilt. Voetmove bestrijdt dikke gele nagels en dikke lagen eelt omdat je dat wilt zodat je blij bent als je naar buiten stapt en je hebt er lang plezier… Read more »

  Lees het bericht >
 • Beleef de Voetmove pedicure bij Uitstek

  Afspraak van 9.00 t/m 21.00 uur ook in weekend. Altijd Goed=Voetengymnastiek. 1. Beleef het: de beste en nieuwste nagellakken kun je in samenspraak met de pedicure voorafgaand aan je bezoek regelen. Het kan op een eenvoudige manier maar ook op de meest professionele wijze, wat je interesse ook is. 2. Deze pedicure zet je aan… Read more »

  Lees het bericht >
 • De Allermeeste aandacht bij Voetmove

  Pedicure Afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Jouw ideale pedicure vind je bij Voetmove. Je voeten worden na enige tijd schoon en fris door de behandelingen die Voetmove verzorgt, de kleinste dingen welke uit kunnen groeien tot veel pijn en ongemak vallen deze pedicure al meteen op. Doordat de… Read more »

  Lees het bericht >
 • Fantastisch Zomertijd naar Voetmove

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Je voeten in de zomer. Op blote voeten in je schoenen of sandalen is een geweldig vrij gevoel, voelt lekker fris na een hele tijd opgesloten te zijn geweest in dichte schoenen maar pas op je voeten kunnen nat worden als het… Read more »

  Lees het bericht >
 • Voel en Begrijp je Voeten naar Voetmove

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Doen je voeten pijn of zijn je voeten vermoeid of misschien toch niet schoon genoeg of heb je alleen maar kleine sneetjes in je voeten dan valt alles nog wel mee volgens jouw idee. Hoe lang kun je op je voeten lopen… Read more »

  Lees het bericht >
 • Zachte voeten een weldaad naar Voetmove.

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Soepele voeten en tenen loopt heerlijk zacht en voelt verwend aan, is dan ook een weldaad voor knieën en rug en niks geen vermoeid gevoel in benen en liever geen gekriebel op of tussen de tenen die ook nog eens netjes recht… Read more »

  Lees het bericht >
 • Het voorjaar in je voeten. Voetmove wacht op je.

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Een heerlijk zacht en beweeglijk gevoel in de voeten maakt dat je op wolkjes loopt zonder snel vermoeid te zijn en bovendien ook nog samen met een heerlijk frisse voetencrème die lekker aanvoelt en ook nog functioneel is omdat deze de huid… Read more »

  Lees het bericht >
 • Risicovoeten naar Voetmove

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend 1. Diabetici van of naar huisarts naar pedicure 2. Reuma van of naar huisarts naar pedicure 3.Speciale instrumentale behandeling 4. Verwaarloosde voeten van of naar huisarts naar pedicure

  Lees het bericht >
 • Orthesiologie: snel naar Voetmove

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend 1. Voor correctie 2. Drukontlasting voor pijnpunten 3. Bescherming 4. Likdoornvorming op tenen

  Lees het bericht >
 • Top: op de juiste plaats bij Voetmove

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend 1. Voorkomen van misvorming van nagels. 2. Voorkomen van misvorming van tenen. 3. Voorkomen van stijve voeten en tenen. 4. Vooral niet afwachtend zijn.

  Lees het bericht >
 • Voetmove Vilttechniek voor pijnloze voeten

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Voor pijnlijke kromme tenen en nagels naar Voetmove 2. Voor kloven naar Voetmove 3. Voor pijn in de voeten door drukplekken naar Voetmove 4. Wees goed voor je voeten.

  Lees het bericht >
 • Voetmove Positieve Zorg Voeten

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Nuttige informatie naar Voetmove 2. Verbetering en soepele voeten. 3.. Sterk in kwaliteit naar Voetmove 4. Voor de meest moeilijke voeten naar Voetmove.

  Lees het bericht >
 • Voetmove Verrassend Goed en Eerlijk.

  Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 2100 uur ook in het weekend 1. Uw nagels laten verzorgen naar Voetmove 2. Voor betrouwbaarheid naar Voetmove 3. Voor risicovoeten naar Voetmove 4. Meer service kan u niet overkomen naar Voetmove

  Lees het bericht >
 • Voetmove. Affirmatief. Dat klopt.

  Pedicureafspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Spreek met Voetmove pedicure. 2. Innovatie in pedicurebehandelingen. 3. Mannen en dames voeten. 4. Voor overmorgen en verdere toekomst. 5. De hygiëne is uitstekend.

  Lees het bericht >
 • Voor nu en morgen naar Pedicurepraktijk Voetmove.

  Afspraken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Voor gezonde voeten naar Voetmove. 2. Voor goed verzorgde voeten naar Voetmove. 3. Voor echte mannenvoeten naar Voetmove. 4.Voor huisbezoek door de pedicure naar Voetmove. 5. Veelzijdigheid in het pedicure vak.

  Lees het bericht >
 • De Allervriendelijkste Pedicure Voetmove

  Afspraken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Meer kennis door haar inzet informatie te verkrijgen. 2. Meer advies gevend hoe uw voeten te verzorgen. 3. Meer nuttig voor de lange termijn voetverzorging. 4. Meer resultaat omdat Voetmove met u praat. 5. Voetmove houdt de regie over haar onderneming.

  Lees het bericht >
 • Voor Wondermooie voeten naar Voetmove

  Afspraken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Meer aandacht voor uw voeten naar Voetmove 2. Meer zorg voor uw voeten naar Voetmove 3. Meer resultaat voor uw voeten naar Voetmove 4. Op uw tijd wanneer het u uitkomt. 5. Meer hygiëne voor uw voeten.

  Lees het bericht >
 • TROTS op Voetmove en op HAAR kwaliteit en kwantiteit .

  Afspraken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Voetmove betekent de beweging van uw voeten, de gewrichten, spieren en pezen van uw voeten. 2. Wat u wenst wordt geregeld. 3. De nieuwe agenda voor 2018 op de foto komt zeker vol met afspraken. 4. De producten dragen bij aan het oplossen… Read more »

  Lees het bericht >
 • Zorgvuldige Zorg altijd naar Voetmove

  Afspraken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend . 1. U wenst en Voetmove zorgt ervoor. 2. Wat snel nodig is doet Voetmove. 3. Voetmove zorgt voor het nieuwste op haar vakgebied. 4. Altijd paraat en volop interesse in uw voeten. 5. Deodorant , crèmes en een heerlijk geurtje en zorgt voor… Read more »

  Lees het bericht >
 • Yes Voetmove zoekt voeten

  Afspraken van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Vrij om te kiezen uit de vele soorten behandelingen: naar Voetmove. 2. Vrij om te kiezen uit de vele producten: naar Voetmove 3. Veilige producten voor de verzorging van uw voeten: naar Voetmove. 4. Volop aandacht zijn uw voeten meer dan waard: naar… Read more »

  Lees het bericht >
 • Kijk, kijk, kijk het is weer Voetentijd

  Afspraken van 9.00 tot 21.00 uur ook in het weekend. 1. Uw voeten lopen 4 keer de wereld rond: naar Voetmove. 2. Uw schoenen vindt u leuk maar ook pijnlijk: naar Voetmove. 3. De hele dag shoppen met uw voeten : naar Voetmove. 4. Uw voeten zijn het ondergeschoven kindje als het gaat om verzorging:… Read more »

  Lees het bericht >
 • Ja nu, net nog op tijd naar Voetmove

  1. Zorg voor je voeten: naar Voetmove. 2. Pijn in de voeten: naar Voetmove. 3. Voor zachte voeten als een babyhuidje: naar Voetmove. 4. Dunne gladde nagels en schoongemaakt: naar Voetmove. 5. Een heerlijk vrij en beweeglijk gevoel in je voeten: naar Voetmove. Afspraak van 09.00 tot 21.00 uur ook in weekend.

  Lees het bericht >
 • Maak het verschil

  Afspraken van 9.00 tot 21.00 uur ook in het weekend Wondverzorging is optimaal bij Voetmove. Volop aandacht en zorg voor een beter resultaat. Veel mogelijkheden voor herstel en verbetering van uw kostbare voeten. De voetmove pedicure instrueert u hoe te handelen bij een goede verzorging van uw voeten en dat voelt luxueus en pijnvrij. Een… Read more »

  Lees het bericht >
 • Hup Hup voor uw vakantie naar Voetmove. Afspraken van 09:00 tot 21:00 uur; ook in het weekend.

  Topkwaliteit voor jullie voeten. Jullie voeten hebben het warm en zijn vochtig dat is gevaarlijk voor de huid. De juiste verzorging biedt Voetmove pedicure U. Even stilstaan bij het feit dat het beter is uw voeten professioneel te laten verzorgen. De Voetmove pedicure is transparant door haar blog op de website.

  Lees het bericht >
 • Mannenvoeten en damesvoeten. Hoe staan jullie voeten er eigenlijk bij?

  Voetmove heeft bewijs van bekwaamheid en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister. AGB registratie voor zorgaanbieders. Dus volop kwaliteit en vakkennis en breidt die nog uit. Voetmove is de moeite waard. Maak een keuze voor een afspraak met Voetmove pedicure.

  Lees het bericht >
 • Elastische Gel . No nee-zeggers.

  Deze gel past zich door zijn elasticiteit optimaal aan de afwikkeling van de voet aan. Hierdoor raakt de natuurlijke nagel alsook het nagelbed niet belast in tegenstelling tot andere gels. Vraag Voetmove pedicure naar de vele mogelijkheden.

  Lees het bericht >
 • Oeps voetverzorging

  Weer een deelcertificaat (risicovoeten) in de wacht gesleept. Op naar een volgend technisch certificaat. Voetmove is altijd in beweging en up to date. Neem nu een beslissing.

  Lees het bericht >
 • De Gezonde Nagel

  De vorming van de nagel begint in de nagelwortel. Top belangrijk is de vorm. De nagel bedekt het nagelbed, is niet te lang, niet te kort, niet te rond. niet gescheurd, geen hoekjes eraf. De nagel is een steunplaat voor de teen. Maak nu een afspraak met Voetmove pedicure.

  Lees het bericht >
 • Tenenspreiders

  Een super mooie tenenspreider voor uw zere tenen. Zacht en vervaardigd door Voetmove pedicure. Deze tenenspreider wordt op uw voeten gemaakt. De pasvorm is ideaal en corrigeert uw pijnlijke tenen.

  Lees het bericht >
 • Wilde-Pedique Plus

  Innovatieve nagelverzorging met de lichthardende kunststof wilde-pedique plus. Veel mensen bezoeken sauna, sportaccomodaties en zwembaden. Wilde pedique heeft een gel ontwikkeld welke optimaal is en een hoog aangenaam draagcomfort heeft.

  Lees het bericht >
 • Pedicure Specialisaties

  Nagelregulatie en nagelwal problemen. Voetmove pedicure zorgt voor verzorging en stabiliteit van uw nagels en voeten. De aandacht van Voetmove is meer dan waard. Neem een beslissing.

  Lees het bericht >
 • Nagellak oogt als gellack.

  Mooie gezonde nagels door Voetmove tot stand gebracht zijn geschikt voor deze nagellak en is ook makkelijk te verwijderen. Maak nu een afspraak met Voetmove pedicure.

  Lees het bericht >
 • Twee voeten op de grond

  Beslis nu. Uw bloed stroomt naar uw voeten maar stroomt ook weer terug door de slagaderen. Deze functie is onmisbaar voor uw lichaam en elk klein detail in uw voeten is belangrijk. Maak nu een pedicure afspraak met Voetmove.

  Lees het bericht >
 • Voetmove is er voor U

  Het is heerlijk ontspannend een voetbehandeling te laten doen. Uw voeten hebben het in de wintertijd extra zwaar te verduren in uw schoenen. Dus neem de beslissing en maak een afspraak.

  Lees het bericht >
 • Kerstgroet Voetmove

  Voetmove wenst iedereen prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe en ook in 2017 gezonde en verzorgde voeten! Voor het heerlijkste gevoel dat er is.

  Lees het bericht >
 • Goed en Gezond

  Voetmove helpt uw voeten goed en gezond te houden. Onze pedicurebehandelingen, gymnastieklessen en producten zijn uw voeten meer dan waard!

  Lees het bericht >
 • Voetfris crème

  Een neutrale licht verkoelende crème met een frisse menthol geur geschikt voor ieder huidtype om voetschimmel en dus kalknagels te voorkomen.

  Lees het bericht >
 • Waardevolle verzorging

  Alleen de pedicure weet alle in’s en out’s, wat niet te doen en wat wel te doen. Zij is er dagelijks mee bezig met ondersteuning van cosmetica, hulpmiddelen en verfrissing.

  Lees het bericht >
 • Hoe zien uw voeten eruit

  Is de huid van uw voeten gezond? De huid dient zacht te zijn, zeker geen harde vlakken, schilfers, harde huid en harde nagelpunten. Doen uw voeten pijn? Vergeet u de pijn en loopt u gewoon door. Hier ben ik de Voetmove pedicure.

  Lees het bericht >
 • Het belang van de klant

  De Voetmove pedicure verricht haar werk en activiteiten in het belang van de klant. Dat is een behandeling die hard nodig is voor uw voeten evenals de cosmetische werkzaamheden waarmee u kunt zorgen voor een optimale conditie van uw voeten.

  Lees het bericht >
 • Bezoek Vakbeurs Pedicure Rotterdam

  Net als altijd leerzaam om collega’s te spreken. Nieuwe producten te bekijken en frisse ideeën op te doen.

  Lees het bericht >
 • Hier ben ik lekker nazomeren.

  Langer dan verwacht op blote voeten lopen. Het geeft net weer dat zetje om de voeten beter te verzorgen. Voetmove pedicure is er om de huid, de nagelverzorging, de gewrichten en de spieren van de voet super op peil te houden.

  Lees het bericht >
 • Bijscholing

  Medische scholing is erg belangrijk dus ik ga er weer volop tegenaan. Voetmove pedicure is kwaliteit en gastvrijheid en een landelijk diploma bij een grote organisatie IMKO.

  Lees het bericht >
 • De pedicure daar kun je niet omheen.

  Uitbundig en enthousiast verzorgt de pedicure uw voeten. Zij is op de hoogte van de vele hulpmiddelen voor voeten, maar zeker ook de gezondheid van de huid van de voeten. Haar klanten zijn erg belangrijk.

  Lees het bericht >
 • Gedragsverandering door motivering

  De laatste jaren staat dit in de spotlights. Een gedegen opleiding is nodig en de laatste ontwikkelingen zijn erg belangrijk. De Voetmove pedicure verwijst, signaleert en adviseert met het meeste plezier hoe te werk te gaan wanneer u uw wensen vervult wilt hebben .

  Lees het bericht >
 • Kom mij tegen

  Voetmove pedicure heeft nu een T shirt om haar zichtbaarheid te vergroten. Zorgen voor uw voeten is mijn ideaal. Elke mogelijkheid tot verbetering en verfraaiing wordt ter sprake gebracht.

  Lees het bericht >
 • Lawaai maken

  Bedank je voeten: ze dragen u uw hele leven. Dames laat uw nagels mooi maken. Vooral nu in de zomer met het dragen van zomer schoenen zijn er veel variaties passend bij uw kleding. Heren uw voeten zijn het waard om gezien te worden tijdens het dragen van sandalen.

  Lees het bericht >
 • Uw zo belangrijke teennagels intact ?

  Voorkom te korte geknipte, weggevijlde, verwaarloosde en verdwenen nagels. Deze leiden tot eeltgroei in het nagelbed onder de nagel en tot stootnagels die afvallen. Bezoek de Voetmove pedicure.

  Lees het bericht >
 • Uw kostbare voeten

  De verzorgmomentjes zijn een genot voor je voeten. Je voeten brengen je waar je hart wil gaan dus behandel ze goed.

  Lees het bericht >
 • Sexy Schoenen

  Super parfum voor in je schoenen. Heerlijk frisse voeten met deodorant in sprankelend geurende schoenen en natuurlijk in gedesinfecteerde schoenen door Voetmove pedicure. Dit is schoon en zuiver.

  Lees het bericht >
 • Schoon en goed verzorgd

  Op deze mooie zonnige dagen zijn uw voetjes al maanden lang super goed verzorgd door Voetmove pedicure Maria. Met behulp van crèmes zijn ze dan ook heerlijk zacht en echt fris, kleurtje erbij voor de dames, geen viezigheden maar schoon als een babyhuidje.

  Lees het bericht >
 • Bezoek Vakbeurs Pedicure te Apeldoorn

  Om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen heb ik op 17 april 2016 de Vakbeurs Pedicure te Apeldoorn bezocht. Ik heb lezingen bijgewoond om mijn kennis uit te breiden op het gebied van voetverzorging en de zorg daarom heen.

  Lees het bericht >
 • Neem de tijd om te genieten

  Ondertussen uw voeten echt laten schoonmaken, verwennen en masseren. Het gebruik van een voetfris crème is heerlijk maar door een dikke laag eelt valt het resultaat van deze crème tegen. Natuurlijk geldt dit ook voor de andere crèmes. Dus laat uw eelt verwijderen door uw Voetmove pedicure.

  Lees het bericht >
 • Lente

  De voeten zijn weer toe aan de buitenlucht. Dat betekent dat ze weer gezien kunnen worden. Nieuwe ontwikkelingen voor voetverzorging , welzijn en zorg is een heerlijk gevoel. Voor Voetmove is goed niet goed genoeg. Voetmove gaat voor het beste dus super. Daarmee kan ik u helpen!!

  Lees het bericht >
 • Noodzaak

  Goede voetverzorging is noodzaak. De voet hoort net zo schoon en beweeglijk te zijn als je handen. Die was je meerdere keren per dag en smeer je in met crème of lotion. De bedoeling is dat er geen schimmels of bacteriën in de huid van de voet kunnen ontstaan. Behandel ze goed.

  Lees het bericht >
 • Speciale Nagellak

  De nagellakken zijn zuurstof en tinctuur doorlaatbaar en bij uitstek geschikt voor over een schimmelnagel. Deze nagellakken onttrekken de vaak lelijke schimmel aan het oog. Zo komt u netjes de zomer door zonder de schimmelbehandeling met tinctuur te onderbreken.

  Lees het bericht >
 • De betaalbare natuur zuivere voetenlijn

  Ureumcrème H20 voor een zeer droge huid voor voet en been. Deze crème bevat geen parabenen. Verkrijgbaar in kleine tube.

  Lees het bericht >
 • Voet-en teengymnastiek

  Dit zorgt voor een goede doorbloeding en houdt de spieren en gewrichten van de voet in optimale conditie. Soepele beweeglijke voeten is een heerlijk gevoel.

  Lees het bericht >
 • Iedereen heeft voeten

  Controleer uw voeten en tenen. Het is niet altijd te voelen of te zien of er wat aan de hand is. Verwaarloos ze niet!! Laat ze op tijd verzorgen door de pedicure van Voetmove . Voetmove heeft nu een eigen praktijk maar komt ook bij U aan huis.

  Lees het bericht >
 • In vogelvlucht

  Voetmove pedicurepraktijk kan terugkijken op een succesvol jaar met een klantenbestand waar ik trots op ben. Ik hoop uw voeten in 2016 weer te mogen verzorgen. Gun uw voeten het beste, ze zijn het “meer dan Waard”. Fijne Feestdagen.

  Lees het bericht >
 • Callo Crème

  Een crème tegen overmatige eelt aangroei. Een Strictly Pure product …..natuurlijk . Dit is betaalbaar en innovatief. Verkrijgbaar bij Voetmove Pedicure .

  Lees het bericht >
 • Funghi Clear

  Een effectief medisch hulpmiddel bij schimmels aan de huid of de nagel van de voet. Bevat natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast te voorkomen. Verkrijgbaar via Voetmove pedicurepraktijk en ambulant. Dit kan ook in de sokken en de schoenen gebruikt worden.

  Lees het bericht >
 • Consequent

  Een weldaad voor uw voeten. Verzorgd, schoon en zacht. Een nieuw ontwikkeld product is Sudor Clear. Dit is een sproeibare deodorant voor uw voeten maar ook voor in de schoenen.

  Lees het bericht >
 • Vanzelfsprekend

  Naar de pedicure moet net zo vanzelfsprekend zijn als een kappersbezoek. Dus om de zes weken of zelfs nog vaker. Vooruitzien om uw voeten in goede conditie te houden is een must.

  Lees het bericht >
 • De schoensterilisator uv-ozon

  Doodt schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en andere ziektekiemen. Helpt genezing voetschimmels en kalknagels. Doel van Voetmove pedicure is mooie gezonde nagels . U kunt dus kiezen wat u het prettigste ervaart.

  Lees het bericht >
 • Bezoek Vakbeurs Pedicure Ahoy Rotterdam

  Website www.Voetmove.nl Pedicure Praktijk Bezoek Vakbeurs Pedicure Ahoy Rotterdam Een heerlijk verwarmde stoel aangeschaft, in hoogte verstelbaar en makkelijk instap baar. Nu kunt u kiezen tussen het bezoeken van de praktijk aan de Waspiksedijk 23 in Sprang-Capelle of de pedicure komt bij U aan huis. Dit alles om nog beter aan uw wensen te voldoen.

  Lees het bericht >
 • Ingroeien van nagels

  Voorkom het ingroeien van nagels en ga voor voetverzorging door voetmove pedicure. Met een uiterst fijne vijl met een pedicure motor worden uw nagels bijgehouden.

  Lees het bericht >
 • Pedicure Congres 2015

  Kom in beweging: Pedicure in de sport 2015 gehouden op 5 september 2015 Certificaat ontvangen als bewijs van deelname en weer meer kennis vergaard. Zeker ook up to date te zijn.

  Lees het bericht >
 • Voetmassage

  Voetmassage en het los maken van spieren en gewrichten in uw voet voor de stand van uw voeten. Dit is ook uitstekend voor de doorbloeding van uw huid.

  Lees het bericht >
 • Vroegsignalering bij voetverzorging

  www.Voetmove.nl Het plotseling ontstaan van hamertenen waardoor het dragen van normale schoenen vrijwel onmogelijk wordt. Hulpmiddelen kunnen dit voorkomen. De pedicure van Voetmove kan u adviseren.

  Lees het bericht >
 • Workshop Basic Inlegzolen

  Deze bijgewoond op 9 juli 2015. Veel geleerd over de druk die in schoenen ontstaat. De zenuwbanen en de voetzoolbanden , de spieren van de voetzool en de pezen in de voet. Bij het bewegen van de voet kunnen deze allen samenwerken.

  Lees het bericht >
 • Ledenvergadering Provoet

  Bezoek lezing Kindervoeten wat is normaal ? Veel contacten met collega’s , is interessant.

  Lees het bericht >
 • Uw nagels de Baas

  Blijf uw nagels de baas. Er kan veel mis gaan met de teennagels. Aandachtspunten zijn : 4. Erg dik worden. 5. Flinterdun. 6. De nagelriem kan aangetast worden. 7. Vreselijk lelijk eruit gaan zien. Mooie nagels en zachte voeten is het doel van Pedicure Voetmove. Dus www. Voetmove.nl

  Lees het bericht >
 • Uw nagels de Baas

  Blijf uw nagels de baas. Er kan veel mis gaan met de teennagels. Aandachtspunten zijn : 1. Scheuren. 2. Afbrokkelen. 3. Van kleur veranderen. Mooie nagels en zachte voeten is het doel van Pedicure Voetmove. Dus www.Voetmove.nl

  Lees het bericht >
 • Luxe verzorgende crème

  Crèmes voor uw voeten . Crème voor tragere aangroei van uw eelt. Creme om open kloven snel te genezen. Crème om uw voeten fris te houden. Voetfris en is verzorgend voor uw huid

  Lees het bericht >
 • Provoet Workshop

  Workshop Provoet bijgewoond 17 april 2015. Een frisse blik op je praktijkvoering. Het was gezellig en leerzaam. Vol enthousiasme teruggekomen en weer aan de slag gegaan.

  Lees het bericht >
 • Houding en manier van bewegen

  Graag geven wij u wat tips en uitleg wat de oorzaken zouden kunnen zijn van klachten aan uw voeten. Veel mensen weten niet wat hier aan ten grondslag kan liggen.

  Lees het bericht >
 • Cursus

  Naar cursus Gellack nagels lakken geweest. Het was hartstikke leuk en gezellig en weer wat geleerd. U kunt nu uw nagels professioneel laten lakken door Voetmove. De nagellak blijft ongeveer 4 weken lang goed vast zitten mits deze niet door iets anders beschadigd wordt.

  Lees het bericht >
 • Service

  De pedicure neemt alle apparatuur en verzorgingsproducten mee. U hoeft zelf helemaal niets te doen. U kunt comfortabel in uw eigen stoel blijven zitten en genieten van de verzorging van uw voeten en indien u dat wenst kunt u luisteren naar de door de pedicure meegebrachte ontspanningsmuziek.

  Lees het bericht >
 • Luxe behandeling

  Voetmove de Luxe (scrub, masker, crème en parfum ) is een pure beauty behandeling voor uw vermoeide voeten. Super voor uw voeten met ook nog eens de uitgebreide voetmassage behandeling daarbij.

  Lees het bericht >
 • Afspraak maken

  Er vindt folder verspreiding plaats met daarin de tijden waarop u een afspraak kunt maken. Maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur tot en met 21.00 uur. Op aanvraag kunt u ook op zaterdag een afspraak maken

  Lees het bericht >
 • Gezond voor uw voeten

  Voetmove helpt uw voeten goed en gezond te houden. Onze pedicure behandelingen, voet en teen gymnastiek en natuurlijk onze producten zijn uw voeten “meer dan Waard”” Uw levenslange trouwe onderdanen zijn erg broos. Voetmove ontzorgt, is enthousiast en geeft veel aandacht aan uw voeten.

  Lees het bericht >
 • Nuttige informatie van de kwaliteitspedicure Voetmove

  De kwaliteitspedicure gaat graag de discussie met u aan over de behandeling van uw voeten Voetmove.nl Laat uw voeten eens lekker verwennen door deze pedicure. Wij komen bij u aan huis.

  Lees het bericht >
 • 10 tips om uw voeten in goede conditie te houden

  Uw handen zijn altijd in beweging. Voelen ze droog aan of krijgt u kloven vanwege de kou dan smeert u ze in met een verzorgende crème. Uw voeten zitten vaak stil in uw schoenen. Zij worden vaak vergeten, bewegen nauwelijks en insmeren met een crème doen we bijna nooit.

  Lees het bericht >