Super kom bij Voetmove. Zorg voor fysieke fitheid. Afspraak van 9.00 tot 21.00 uur ook in weekend. Bel maar even.

1.Professionaliteit kom je hier tegen en tegelijkertijd goede voetverzorging waar u iets aan heeft. Alle mogelijkheden die voor jouw voeten belangrijk zijn en waarmee je vooruitgang boekt. De voeten voelen weer schoon en goed verzorgd. De  voetverzorging is belangrijk voor het hele lichaam. Een gezonde levensstijl begint bij je voeten en het draagt bij aan je vitaliteit.

2.Voetmove heeft met de jaren veel kennis ontwikkeld, is ervaren en heeft aandacht voor je specifieke voetprobleem. Staat je met raad en daad bij en dat is best heel veel. Natuurlijk begint verzorging ook met het schoon houden van je voeten, alleen dagelijks schone sokken is echt niet goed genoeg. De schoenen moeten schoon zijn en je mag ook niet echt dagelijks een voeten bad nemen. Denk aan de huid die uitdroogt door het gebruik van teveel zeep.

Een wondje aan de voeten moet elke dag schoongemaakt of met verband bedekt zijn  zodat het tijd krijgt om te genezen. Als je pleisters gebruikt moeten deze huidvriendelijk zijn zodat je geen allergische reactie krijgt, daar kun je ook behoorlijk last van krijgen. De voet is immers altijd warm en vochtig in tegenstelling tot je handen die in de openlucht zijn de hele dag. Als je meewerkt met de pedicure kunnen veel voetproblemen opgelost worden met geringe inspanning.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)