Over Voetmove

Voetmove, meer dan Waard

Het gezicht achter ‘Voetmove, meer dan Waard’ is Maria de Waard, gediplomeerd ambulant pedicure sinds 1 oktober 2014. Het idee om als pedicure aan de slag te gaan, is ontstaan omdat zowel haar voeten als die van haar echtgenoot verzorging nodig hadden. Daarnaast zag zij vanuit haar werkervaring in de thuiszorg dat het hebben van onverzorgde voeten een veel voorkomend probleem is. Het zorgt ook voor lichamelijke klachten.

 

Aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet

Maria is nu gediplomeerd voetverzorger en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. U bent hiermee verzekerd van een deskundige pedicure behandeling waarbij hygiëne en kwaliteit voorop staan. Pedicures die aangesloten zijn bij ProVoet zijn ook altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast blijft Maria cursussen en trainingen volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Ons lidmaatschap staat genoteerd onder nummer: 313137.

 

logo-provoet

Houd uw voeten in conditie met voet- en teengymnastiek

Maria onderscheidt zich doordat zij naast pedicure behandelingen ook voet- en teen gymnastiek verzorgt. Dit resulteert in een goede doorbloeding en houdt de spieren en gewrichten van de voet in optimale conditie. Heel belangrijk als u bijvoorbeeld veel op bed ligt of zittend werk verricht.

 

Voetmove is er voor U!

55-plussers, sporters en wandelaars kunnen bij Voetmove o.a. terecht voor het verhelpen van een likdoorn, ingroeiende nagels of eeltplekken. Bent u zwanger? Dan hebben uw voeten het extra zwaar te verduren. Een voetmassage kan dan heerlijk ontspannend werken. U hoeft daarbij de deur niet uit. Voetmove komt naar U toe, ook als u in een verzorgingshuis, verpleeghuis of revalidatiecentrum verblijft. Een voetbehandeling kan ook zeer ontspannend zijn voor een ziek familielid. Voetmove is er voor U!

 

Helpt klachten voorkomen

Voetmove werkt met de meest professionele apparatuur. Maria werkt zeer nauwkeurig en is pas tevreden als het resultaat bereikt is en u tevreden bent. Maria heeft al veel voeten voorbij zien komen. U kunt vertrouwen op haar deskundigheid en discretie. Maria voorziet u van tips en adviezen om klachten te voorkomen en zal u daarin begeleiden.

Gun uw voeten het beste, zij zijn het ‘meer dan Waard’!