De ontwikkeling van Voetmove stopt niet. Zorgt samen met (U) jou voor het beste resultaat. Afspraak 9.00 tot 21.00 uur ook in weekend.

1. Begrip voor de situatie van je voeten en wat mogelijk is wordt door deze pedicure  aan je voorgesteld. Dit is voor iedere voet anders dus er is geen standaard methode voor het verzorgen van je voeten. 

2. Maak gebruik van het seizoen, de lente en de zomer zijn ideaal voor je voeten na een lange tijd weer opgesloten te zijn geweest in je schoenen. Congres bezoek voorziet in nieuwe mogelijkheden en vooruitgang evenals  de scholing die weer wordt aangeboden. Natuurlijk online vanwege de maatregelen die nog steeds gelden voor het volgen van bijeenkomsten.  Je kunt eigenlijk geen bezwaar hebben tegen  voetverzorging en ook kun je niet alles beter weten in deze omdat deze pedicure er dagelijks mee bezig is en er alles aan doet om het beste voor  jou met je te delen. Het is een beetje vreemd om daar behoorlijk tegenin te gaan en nee te zeggen tegen deze vorm van voet verzorging. Voetmove houdt altijd rekening met je budget en is in financieel opzicht ook de betere. Dus vrolijk en blij verder gaan is het beste en geeft je dan ook een heerlijk gevoel. Je bent er echt blij mee dat kan niet anders.  

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)