Betekenis Voetmove pedicure De Pedicure

1. Beleef het: Voetmove betekent goed verzorgde schone voeten en nagels en alle aandacht aan de beweging van de voeten is belangrijk ook omdat je dat wilt. Voetmove bestrijdt dikke gele nagels en dikke lagen eelt omdat je dat wilt zodat je blij bent als je naar buiten stapt en je hebt er lang plezier van. Je wilt schone voeten maar je weet zelf ook niet hoe te doen. Alles geprobeerd, toch zegt Voetmove voeten is huid en wat doe je met je huid. Schaven, wrijving en machines horen niet bij huidverzorging en soda en zeep is slecht voor je huid. Je huid verdient beter.

2. Je wilt soepele voeten zonder harde eeltlaag omdat daaronder kloven zich ontwikkelen en dat is erg pijnlijk maar ook likdoorns die al een lange tijd in de voet zitten en waardoor je je voeten anders gaat neerzetten om pijn te voorkomen. Voetmove bestrijdt deze kwalen. U kunt de behandeltijd zelf bepalen bij Voetmove dan kom je nog een keertje extra terug omdat het gezellig is en vrijwel pijnloos.
Je kunt ook op alle soorten schoenen lopen alleen de tijd dat je voeten in goede schoenen aan het werk zijn, moet wel veel vaker zijn dan in gelegenheidsschoenen. Voetmove biedt je veilige producten aan zodat je geen andere klachten krijgt zoals huidirritaties of ontstekingen. Likdoorns worden op de juiste manier verwijderd dus voorzichtig.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)