Blij, oneindig alles voor voeten/nagels bij Voetmove. Positieve vooruitgang.

Op afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend.

1. Met jouw medewerking en de  meer dan verstandige medische pedicure Voetmove krijg je het beste resultaat maar je voeten kun je blijven verzorgen met zo minimaal mogelijke middelen. Immers je bent met schone voeten geboren dus waar komen de ongemakken vandaan en wat kun je er aan doen. Als je niet je voeten verzorgd wordt het steeds erger. Voetmove boekt goede resultaten bij medewerking van de klant. Een pedicurebehandeling is nooit te duur en het bezorgt je een erg fijn gevoel als je nadien weer verder kunt gaan. Smile.

2. Bij de pedicure kan alles gelijk als bij de podotherapeut. De pedicure is professioneel  en doet alles hetzelfde als  de podotherapeut en het ziekenhuis. De pedicure leert weer van de orthopedist.

 De pedicure ziet elke dag voeten en zoekt alle mogelijke oplossingen en reikt deze aan. Bijna altijd zijn het verzorgingsproblemen, men komt er niet aan toe en geven het al te vaak op. Dus luisteren naar de pedicure is behoorlijk tijd en geld uitsparend. De mogelijkheden zijn oneindig veel.

De pedicure doet het met veel plezier en zoekt alle vormen van samenwerking, maar vanuit haar eigen positieve kracht doet ze alles voor de voeten van haar klanten.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)