Beleef de Voetmove pedicure bij Uitstek

Afspraak van 9.00 t/m 21.00 uur ook in weekend. Altijd Goed=Voetengymnastiek.
1. Beleef het: de beste en nieuwste nagellakken kun je in samenspraak met de pedicure voorafgaand aan je bezoek regelen. Het kan op een eenvoudige manier maar ook op de meest professionele wijze, wat je interesse ook is.
2. Deze pedicure zet je aan het denken wat er met je voeten gebeurt en wat er noodzakelijk is voor je voeten. Natuurlijk ben je het er onmiddellijk mee eens omdat het beter voor je is. Ook kun je dat negeren en kiezen voor een heerlijk ontspannen cosmetische behandeling, lekker relaxed in de stoel uitrusten en dan met frisse voeten zonder bacteriƫn weer naar huis. Deze pedicure houdt een ontspannen gesprekje met je over wat je maar wilt, maar beslist veel aandacht gaat naar wat en hoe te doen wat goed is voor je interesse in voetverzorging.
De voetbehandeling van deze pedicure is beslist waardevol en nuttig, en het is zijn prijs meer dan waard want wat is er interessanter dan de pedicure die je werkelijk overal over inlicht wat te doen en wat niet te doen zodat je op wolkjes loopt en niet met voeten vol met bacteriƫn onder de douche of tussen de lakens terecht komt. Slechts 1 voetbehandeling is niet goed genoeg en je leert schone voeten te houden. Je vermaakt je prima . En hoe doen we dat door variaties AAN BEWEGEN aan te bieden met de voeten gymnastiek van Voetmove.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)