Voetverzorging, ortheses en nagelbeugels bij Voetmove. Afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in weekend. Bel maar even.

  1. Voetproblemen zijn er vele. En het worden er niet minder maar steeds meer.  De verzorging van je voeten is toch belangrijker dan je denkt  en is ook omvangrijker geworden omdat er  geen goede oplossingen aangedragen worden.  Voeten zijn ook dagelijks in de weer  en de veranderingen  die nodig zijn om de verbeteringen aan te brengen die worden dan weer bestreden door anderen die het nog beter weten.
  2. Kijk eens wat vaker naar je voeten en geef dan toe dat ze eigenlijk veel meer verzorging nodig hebben dan het idee te hebben dat je het zelf ook wel kan op welke manier dan ook. Er is veel leed geweest tijdens het stopzetten van de voetzorg bijvoorbeeld veel te veel eelt onder de voeten tijdens de lockdown en hoeveel pijn en branderige voeten dit veroorzaakt heeft. Ons bedrijfshandboek vertelt ons steeds hoe gekleed te gaan en waarom dit zo is. Privé kleding moet volledig afgedekt worden door de werkkleding. Immers de kleding vangt alle bacteriën op en deze moeten na afloop gereinigd worden.
Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)