Pijnloos, verwennend en zacht bij Voetmove. Antipathie is er niet.

1. Een ontspannen behandeling , empathie en gezellig en leerzaam  voor het aanwennen van voetverzorging, zodat  ook u heerlijke voetjes krijgt waar je meer dan tevreden mee kunt zijn.  Antipathie  wordt niet gewaardeerd. Een frisse crème past daarbij en houd de huid schoon en zacht.

2. Tip: Koopt u niet de verkeerde zolen, bij het maken van de zolen kan het zijn dat u op een ander gedeelte van de voetzool pijn gaat ondervinden. Ook kan het zijn dat de zachte plaat onder de hiel die er van nature zit gaat verdwijnen. Dit heeft niks te maken met de plaats waar u de zolen laat maken.

3. Wil je nog  lang op je voetjes blijven lopen zonder pijn dan is een pedicure behandeling nodig en ook zeker voor de controle op de voeten omdat deze pedicure er alles aan doet om  je te helpen. Voetmove pedicure staat je met raad en daad bij.

Funghi Clear voor  het bereiken van het beste resultaat voor schimmelvrije nagels, herstelt de huidcellen en natuurlijk een S Stopper Antibacteriële  Manuka olie zonder kwastje. Deze artikelen bestrijdt bestaande overlast en voorkomt nieuwe.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)