Voel en Begrijp je Voeten naar Voetmove

Pedicure afspraak van 9.00 uur tot 21.00 uur ook in het weekend.
1. Doen je voeten pijn of zijn je voeten vermoeid of misschien toch niet schoon genoeg of heb je alleen maar kleine sneetjes in je voeten dan valt alles nog wel mee volgens jouw idee.
Hoe lang kun je op je voeten lopen zonder te voelen dat er toch iets niet goed is. Moet je steeds even gaan zitten maar je voelt er niets van dat er iets niet goed is. Pas als alles verhard is en het bloed staat ervoor dan ga je pas eens nadenken hoe het anders kan en hoe je je voeten goed kan verzorgen of alleen maar voor 1 keer zodat het niet te veel moeite is want voeten lopen gewoon altijd en niemand ziet je voeten dus niet teveel aandacht aan schenken. Wat er in je voeten gebeurt is voor jou niet belangrijk tot het echt heel erg lastig wordt maar je wilt niet steeds maar zeggen AU , AU, AU .
Dus ga je maar anders lopen, voet iets naar binnen dan voel je geen pijn of op de zijkant van je voet lopen dat gaat beter of toch maar alleen op de hiel lopen. Op de tenen lopen dat is echt het beste wat je kunt bedenken om niets te voelen.
2. Voetmove heeft er begrip voor en legt uit hoe het anders kan en waarom een pedicure afspraak toch beter is, want er zijn ook veranderingen in je voeten die niet meer te herstellen zijn of erg moeizaam.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)