Voetmove is De pedicure en uw zoektocht naar voetverzorging eindigt hier. Altijd voor u bezig. Op afspraak 9 tot 21 uur ook in weekend.

1.  De Voetmove pedicure heeft net zoveel kennis als de podotherapeut en kan u heel goed helpen. Wanneer de medisch pedicure u niet kan helpen zegt zij dat ook en als het beter is verwijst zij u door naar een andere collega en dat gebeurt alleen met het invullen van een voetonderzoek op papier en verricht door de medisch pedicure. Het voetonderzoek is volgens de richtlijnen uitgevoerd en kan dus alleen maar goed zijn. Er is altijd van alles aan je voeten en dat voel jezelf ook wel. Uitstel  geeft tijd maar omdat je ook niet weet wat er mogelijk aan gedaan kan worden loop je er maar mee door.  Alert zijn wanneer je voeten zeer doen in je schoenen is het beste wat je kunt doen en dan niet te lang meer wachten.

2. U kunt ook een via Google op de website kijken www.Voetmove.nl daar vind u al veel informatie omdat er regelmatig een stukje geschreven is . Voetmove doet het echt heel goed. Voetmove maakt ortheses, vilttechniek, nagelbeugels , nagelreparatie. Diabetes en Reuma behandelt Voetmove ook. Bij elke cliƫnt hoort ook een voetonderzoek dat is gebruikelijk en noodzakelijk om veranderingen op te merken.

Terug

Laat een bericht achter

  • (will not be published)